Farkas Attila – a Legalizálj Egyesület elnökségének tagja 3 év letöltendő börtönbüntetést kapott azért, mert kannabisszal ápolta egészségét. Attila nem bűnöző, és semmi keresnivalója nincs valódi bűnözők között.

Ezúton üzenjük Brüsszelnek és az EU összes állampolgárának, hogy mi magyarok távolról sem vagyunk azonosak a magyar kormánnyal.

Mi kiállunk Attila mellett büszke magyar, és büszke európai állampolgárokként, mert tudjuk, hogy a borzalmas törvényeket életben tartóknak kellene megbánást tanúsítaniuk, és nem neki.

Mi büszkék vagyunk arra, hogy a Kendertér „atyja” az egyesületünk elnökségi tagja, mi pontosan tudjuk, mennyi társadalmilag igazán hasznos munkát végzett Attila az elmúlt években, amikor teljes mellszélességgel harcolt nap mint nap a kannabisszal gyógyulni vágyók és az igazságtalanul üldözöttek mellett.

Az igazság az, hogy a társadalomra nem ő a veszélyes, hanem az a jogrendszer, ami őt bűnözőnek tekinti. Hiszen míg a cselekedetének nincs sértettje, addig az őt kriminalizáló törvényeknek van.

Ezután mi még nagyobb erővel fogunk küzdeni mint eddig.

Nem csak azért, hogy mielőbb szabad emberként élhessen egy ártatlan honfitársunk – barátunk, hanem azért is, hogy mielőbb elérjük azokat a reformokat, amik a jövőben egyetlen hasonló esetet sem fognak tudni előidézni.

Ha szerinted is gyógynövény a kannabisz és számodra is fontosak azok az emberek, akik nevedben is küzdenek a reformokért, kérünk az alábbi űrlap kitöltésével küldj te is levelet a köztársasági elnöknek és oszd meg ezt az oldal minél többször és minél több helyen. Ezzel te is szerves része lehetsz a küzdelemnek és a mi munkánkat is nagyban segíted.

Töltsd ki most és tegyél aktívan Attiláért és a hozzá hasonló bajtársaidért

*Nyomatékosan kérünk vedd komolyan és ne küld el többször ezt az űrlapot, csak egyszer és ne használj fiktív adatokat