Kedves látogató!

Köszöntelek az újonnan induló legalizalj.hu weboldalon!

Sermer Ádám vagyok, a Magyar Liberális Párt elnökhelyettese, valamint ifjúsági szervezetének, a LiFT-Liberális Fiatalok Társaságának korábbi elnöke. A kannabisz legalizációját kiemelten fontos társadalmi kérdésnek tartom, és meggyőződésem, hogy felháborító és felelőtlen a kormány, és a jelenlegi hatályos törvények elmaradottsága. Mielőbbi változtatásra van szükség Magyarország, és a magyar fiatalok jövőjéért.

Ez a weboldal a Legalizálj! – kampány hátteréül szolgál. Létrejötte kizárólag a kampány során csatlakozó támogatók és aktivisták segítségének köszönhető, amiért ezúton is óriási köszönet jár minden érintettnek! Óriási eredménynek tartom, hogy végre ennek a fontos ügynek létre tudtuk hozni ezt a weboldalt.

A szerkesztők, és üzemeltetők segítségével azon leszünk, hogy az oldal látogatói folyamatosan naprakész információhoz tudjanak jutni a kannabisz legalizációjával kapcsolatban. A világ híreiből is próbálunk majd idehozni neked minden releváns információt, de kiemelten fogunk gondoskodni arról, hogy minden a kampányunkhoz kötődő hírről, akcióról, kezdeményezésről, aktivitásról első kézből értesülhess.

A kannabisz legalizációja, dekriminalizációja nem kérdés, hogy Magyarországon is meg fog valósulni.

A kérdés az, hogy mennyire tudjuk felgyorsítani ezt a folyamatot. A Legalizálj! – kampány sikere azon fog múlni, hogy mekkora mozgalmat tudunk mögötte felépíteni. Arra lesz szükség, hogy minden olyan állampolgár, aki egyetért a törekvéseinkkel, összerendeződjön, és aktivizálja saját magát is lehetőségeihez mérten. Az egyének öntudatra ébredése a megoldás kulcsa.

Bármennyire is szemben áll a jelenlegi kormány a törekvéseinkkel, látható, hogy kellő társadalmi erővel már nem fog tudni szembefordulni. A kormány arra törekszik, hogy minden érdeklődő állampolgár magában elégedetlenkedjen, és ne szerveződjön a hozzá hasonlóan gondolkodókkal. Amikor ez mégis megtörténik, akkor azonnal visszavonulót fúj. Ez történt korábban a vasárnapi boltzár, a netadó, a római parti gát, a Hegyalja út átnevezése, vagy a nolimpia esetében is. Ha Te is legjobb tudásod szerint fogod segíteni a Legalizálj! – kampányt, és erre fogod ösztönözni minden hasonló gondolkodású ismerősödet is, akkor a kannabisz értelmetlen kriminalizációja is ugyanerre a sorsra fog jutni.

Ezt a nyarat az egy fecskék fogják csinálni. Sok-sok egy fecske közösen. Mindenki hozzon magával még egy fecskét, és legalizáljunk közösen! A legalizalj.hu lesz a mi kis fecskefészkünk.

Terjeszd a kampányt, terjeszd a weboldalt, aktivizálódj, Legalizálj!

Jó böngészést, jó szórakozást!